Deze keer vanuit Canada! - Reisverslag uit Trois-Rivières, Canada van Jeremy Kok - WaarBenJij.nu Deze keer vanuit Canada! - Reisverslag uit Trois-Rivières, Canada van Jeremy Kok - WaarBenJij.nu

Deze keer vanuit Canada!

Door: jeremydekok

Blijf op de hoogte en volg Jeremy

31 Augustus 2010 | Canada, Trois-Rivières

Hallo iedereen!

Eindelijk weer is internet, hier is het nu kwart voor 8 's Avond en bij jullie kwart voor 2! best een apart gevoel daarom haha!
Hier gaat alles goed verder lekker weer vandaag was het 30 graden buiten, en in de vetput op de koelste plekjes 33.5 graad. Gisteren nog gezellig gegrilled aan dek met heel de bemanning. Werken op zondag kennen ze daar namelijk niet, maar kwam voor ons dus mooi uit om van het mooie weer te genieten!

De volgende reis zal van Three Rivers naar Baie Comeau (canada) gaan en van daaruit gaan we naar Alexandrié (Egypte) Eenmaal in Egypte aangekomen gaan we naar Izmir (Turlije) Ook best wel eens leuk om te verkennen.

Vandaag trouwens wat filters schoongemaakt van de Hoofdmotor en nog de Charge Air Cooler (luchtkoeler) ook weer van de Hoofdmotor gecheked. Alles was gelukkig goed:) Nou ik ga nog even wat internetten, ik zou zeggen tot het volgende verslagje!

De groetjes uit Canada! xx

• 31 Augustus 2010 - 00:51

Ro:

eej zeeman, alles gaat goed zo te lezen, ik zit ier in een muf ziekenhuis midden in de nacht, heb jij et beter voor mekaar opt moment denk k als ik alles zo lees.
    zou zegge goeie reis verder

mzzl ro

• 31 Augustus 2010 - 18:21

Vincent:

doe de groetjes aan Mark Dorland ;)

• 02 September 2010 - 11:11

Familie Vaders:

hoi jeremy,adrie wees ons op deze site.hartstikke leuk zeg je zit nu wel al een eind weg helemaal in canada.je ziet zo wel heel veel van de wereld.we gaan jouw verslagjes de komende tijd zeker volgen.heel veel plezier en de groetjes van de buren van nummer 19.

• 08 September 2010 - 17:59

Ko:

Hoi Jeremy, je moeder gaat me zo knippen. Ik hoor dat jij ook geknipt bent! Je reis ziet er verder ghaaf uit, ik hou het even kort, want de schaar wacht. Pak er nog maar eentje, en verder goede reis. Ko