Tasje inpakken
Door: jeremydekok
Blijf op de hoogte en volg Jeremy
03 Augustus 2010 | Nederland, Kloosterzande
Donderdag is het zover, eindelijk opstappen in Antwerpen!
Tasje is zo goed als gepakt, dus ik ben er klaar voor.
Kreeg een mailtje van de Cap. dat het schip rond 1300 aan de kade ligt, maar aangezien we het nu over de scheepvaart hebben zal dat wel wat vertraging opleveren. (zoals altijd) Maargoed ik kreeg ook nog de voorlopige planning doorgemaild. We vertrekken dus vrijdag vanuit Antwerpen, waarna we koers uitzetten naar zweden (ronnskar). En van daaruit gaan we naar Lithouwen (klaipeda) en eenmaal daar aangkomen en geladen/gelost te hebben gaan we naar Barranguilla (Colombia)! (Is trouwens de geboorte stad van Shakira:P
De groetjes iedereen en tot de volgende lezing!
04 Augustus 2010 - 19:14
Nicky Loonen:
He Jeremy,
Tof dat je me toevoegd!
Maandag had ik de keus om morgen (5 aug) aan boord te gaan of rond 11 augustus in Zweden. Ik heb gekozen voor 11 augustus dus dan kom ik aan boord. Ik heb er zo veel zin in joh. Was eerst bang dat het schip alleen in de Baltic zou rondvaren maar nu ik van je hoor dat we ook nog naar Colombia gaan ben ik wel gerustgesteld.
Ey Jeremy alvast veel succes morgen en dan zie ik je volgende week.
Grz
Nicky -
05 Augustus 2010 - 09:08
Nicky Loonen:
Jeremy weet jij misschien wanneer jullie vertrekken vanuit Antwerpen naar Zweden? Dan zullen jullie ook vast en zeker langs de boulevard komen hier dan zou ik wel even willen kijken. haha -
05 Augustus 2010 - 19:50
Willy En Monique:
Hoi Jeremy
Dat klinkt niet verkeerd wat je daar allemaal opnoemt, een complete wereldreis.
Een hele leuke stage periode toegewenst en we zullen je volgen
Willy en Monique Menu